Proiecte
Realizăm proiecte, în cel mai eficient și constructiv mod
<!--:ro-->Proiecte<!--:--><!--:en-->projects<!--:-->

Hotel – restaurant FALEZA – Amenajare Complex turistic, oras Corabia, jud. Olt

Terenul pe care se afla amplasate cladirile existente C1 si C2 ce fac obiectul Proiectului de amenajare avand destinatia Complex turistic, este situat in  intravilanul orasului Corabia, jud. OLT, avand actualmente functiunea de restaurant (corpul C1) si spatii depozitare (corpul C2). Corpul de cladire al restaurantului existent se va extinde si se va consolida, iar zona de spatii de depozitare va fi supusa unei reconversii, urmand a i se da destinatia de cazare. Complexul turistic va beneficia in final, pe langa restaurant si de Sala de evenimente, Piscina descoperita cu terasa, plaja proprie cu deschidere spre tarmul Dunarii.

Amplasata in imediata apropiere a ruinelor vechii cetati romano-bizantine Sucidava – aflată la cinci kilometri de oraşul Corabia – si a locului in care imparatul Constantin cel Mare construia in anul 328, cel mai lung pod peste Dunare, zona in care se gaseste Complexul Faleza are un potential turistic in continua dezvoltare.

In urma realizarii unui nou concept arhitectural pentru Complexul turistic de pe malul Dunarii, s-a dorit conectarea cladirilor existente, reabilitarea acestora, extinderea si integrarea in mediul natural existent al falezei, fara agresarea acestuia.

Noua compozitie volumetrica este realizata din corpuri de cladire independente, ce gazduiesc functiunile principale: restaurant, sala de evenimente, zona de cazare – hotel, piscina exterioara, legate printr-o terasa-belvedere cu piscina exterioara. Volumele sunt armonios inserate in terenul in ce coboara spre luciul apei, valorificand la maxim peisajul natural superb al Dunarii de Jos, oferind perspectiva asupra tarmului vecin – impadurit in aceasta zona – al Bulgariei.

Suprafete vitrate generoase prevazute la toate spatiile importante: la sala restaurant, la sala de evenimente, la camerele de hotel, mijlocesc ca scenografia peisajului sa fie in toate anotimpurile prezenta in sufletele celor care beneficiaza de privilegiul de a fi oaspetii acestui Complex turistic. Orientarea catre punctele cardinale este favorabila Complexului turistic, acesta fiind scaldat de lumina pe tot parcursul zilei. Terasa de acces catre camerele hotelului, eficient protejata de brise soleil, dispune atat de piscina exterioara cat si de plaja naturala cu nisip, precum si zona de beach-bar, cu vedere spre Dunare.