Proiecte
Realizăm proiecte, în cel mai eficient și constructiv mod
Proiecteprojects"/>

Ansamblu rezidential – blocuri de locuinte in zona de N-E a Bucurestiului

Ansamblul rezidential este localizat in zona de Nord-Est a Bucurestiului, blocurile de locuinte beneficiind de proximitatea padurii Andronache. Complexul rezidential cuprinde module cu locuinte colective avand regim de inaltime Parter + 3 etaje si al 4-lea etaj retras, ce pot fi astfel grupate, pentru a ocupa cat mai putin teren si a genera suprafata desfasurata construita mare, in vederea incadrarii in coeficientii urbanistice ai zonei.

Pe un teren cu geometrie restrictiva – lung si ingust, cu deschidere relativ mica la calea de acces – a fost rezolvata in mod judicios atat din punct de vedere functional cat si din cel al orientarii favorabile fata de punctele cardinale, amplasarea unitatilor locative, a locurilor de parcare, zonelor verzi, aleilor pietonale si carosabile de incinta, etc.

Blocurile de locuinte au o forma moderna, cu o geometrie riguroasa, unde conceptul arhitectural – prin rezolvarea functionala si buna orientare fata de punctele cardinale a spatiilor interioare, asigurarea iluminatului natural – creaza o atmosfera extrem de placuta si un mediu odihnitor locatarilor.

Materialele de finisaje folosite intr-o abordare calda, sunt: piatra naturala si compozita – pe zona de soclu si la pardoseli exterioare, lemnul – pentru brise soleil si terase, precum si pentru pardoselile interioare de la living si dormitoare, sticla – pentru suprafetele vitrate generoase si pentru balustrazile transparente ale teraselor, tencuielile decorative structurale lavabile. Toate materialele utilizate: betonul, otelul, caramida, tamplaria interioara si exterioara, sunt de cea mai buna calitate.

Ansamblul rezidential de locuinte contine in principal apartamente de 2 camere, dar si apartamente de 3 camere si garsoniere. Toate categoriile de apartamente dispun de terase, inclusiv cele de la nivelul parterului. Zonele de parcare de la nivelul solului sunt inierbate pentru ca suprafata verde sa fie generoasa. Sunt de asemenea prevazute “perdele verzi” (cu vegetatie ornamentala inalta) pentru protectie fonica si crearea intimitatii ansamblului rezidential.