Proiecte
Realizăm proiecte, în cel mai eficient și constructiv mod
Proiecteprojects"/>

Bloc de locuinte cu spatiu birouri la parter, mun. Buzau

rsz_1Amplasat in zona central-sudica in intravilanul municipiului Buzau, cu deschidere generoasa la o artera principala a orasului, terenul de aprox. 4000 mp va fi alocat edificarii in prima etapa a unui Bloc de locuinte cu spatiu de birouri la parter.

Amplasarea in cadrul lotului alocat a corpului de cladire a blocului de locuinte, se va face astfel incat acesta sa dispuna de o pozitionare avantajoasa din punct de vedere al punctelor cardinale, cu luarea in considerarea a constrangerilor provenite din vecinatatile obiectivului, dar si cu posibilitatea de amenajare a incintei in ceea ce priveste sistematizarea pe verticala inclusiv in etapa ulterioara, asigurarea spatiilor verzi si de recreere, precum si a locurilor de parcare pentru vehicolele deservente – atat pentru locatarii blocului de cocuinte cat si pentru utilizatorii spatiilor de birouri.

Din punct de vedere al echiparii tehnico-edilitare a zonei – obiectivul va dispune, din retelele urbane existente in zona si care se gasesc pe amplasament, de toate utilitatile necesare si anume: alimentare cu apa rece, canalizare, curent electric, gaze naturale si telefonizare, pentru care vor fi necesare noi bransamente/racorduri la cele existente.

Cladirea proiectata pentru noul Bloc de locuinte se va realiza dintr-un volum monobloc, cu regim de inaltime P + 5Etaje,  ce va contine la parter: un spatiu administrativ cu zona de birouri si arhiva, la etajele 1 – 5 se vor amenaja apartamente cu 2 camere si garsoniere.

Ambele functiuni vor dipune de spatii aferente acestui tip de program, respectiv de: circulatii orizontale si verticale, grupuri sanitare, bai, terase, etc.

Cladirea va fi proiectata astfel incat sa poata functiona armonios, fara sa se intersecteze fluxurile locatarilor de zona de rezidenta (de la nivelurile 1-5), cu cele ale angajatilor si vizitatorilor spatiilor birourilor de la nivelul parterului.

Se vor respecta cerintele de siguranta specifice: siguranta in exploatare, siguranta la foc, igiena si sanatatea oamenilor, refacerea si protectia mediului, protectia impotriva zgomotului, etc.