Proiecte
Realizăm proiecte, în cel mai eficient și constructiv mod
Proiecteprojects"/>

Clinica medicala privata, Sector 1, Bucuresti

Denumire proiect:  Clinica medicala privata, Sector 1
Localitatea:  mun. Bucuresti
Beneficiar: Persoana privata
Proiectant general:  Techno-Art Design
Lucrari executate:  Proiectare amenajare interioara cladire existenta, proiect mobilier si signalistica
Stadiu:   Realizat

Intr-o cladire existenta veche din perioada interbelica, s-a dorit, de catre o familie de medici, amenajarea spatiilor aferente demisolului si a parterului acesteia in vederea crearii unui design interior specific, pentru a functioana ca si clinica medicala privata – RYTMOMED.  Totul a pornit in principal de la ideea implementarii unui nou concept medical, atat in ceea ce priveste serviciile oferite, cat si transpunerea acestuia in functionalitatea si designul arhitectural interior. Pentru a sublinia acest lucru si in contextul celor mai sus amintite, designerii nostri au creat inclusiv sigla si logo-ul clinicii medicale.

La Parter – Nucleul central al clinicii este zona de primire si asteptare in jurul careia graviteaza cabinetele medicale – spatii orientate spre lumina. Spatiul central al Parterului este conectat prin intermediul unei scari interioare si cu cabinetele de recuperare, analize medicale si terapie de la demisol.

Gama cromatica utilizata in designul interior al clinicii, a fost una terapeutica, calda, ce imprima pacientilor incredere si optimism. Mobilierul a fost de asa maniera gandit, astfel incat sa vina in completarea conceptului functional si a actului medical, specific fiecarui cabinet in parte.