Proiecte
Realizăm proiecte, în cel mai eficient și constructiv mod
Proiecteprojects"/>

Deschiderea oficiala a Centrelor de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica “Sf. Maria” si “Primula” – Brancovenesti – 23.10.2014

In data de 23.10.2014, in prezenta oficialitatilor locale si judetene, a avut loc deschiderea oficiala a celor doua Centre de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica “Sf. Maria” si “Primula” din comuna Brancovenesti, strada Castelului nr. 215, jud. Mures – obiective finantate in cadrul Proiectului privind Incluziunea Sociala Programul pentru Persoane cu Dizabilitati, din imprumutul acordat Guvernului Romaniei de catre Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare.

rsz_dscn2813 (1)

Scopul principal al proiectului l-a reprezentat restructurarea vechiului centru de capacitate mare – gazduit in incinta castelului Janos Kemeny, ce urmeaza a fi retrocedat – prin construirea celor doua cladiri cu o capacitate de cate 48 de persoane cu dizabilitati fiecare, dotate si echipate conform ultimelor standarde specifice de calitate in domeniu, armonios integrate in cadrul complexului exirsz_2014-10-27-15-25-00-01-page-001stent, beneficiind de un cadru natural deosebit pe amplasamentul de pe malul Muresului.

rsz_poză_2 (1) rsz_poză_1