Proiecte
Realizăm proiecte, în cel mai eficient și constructiv mod
Proiecteprojects"/>

Prezentare TECHNO-ART DESIGN

Techno-Art Design este un birou de proiectare care inseamna o schimbare de atitudine in abordarea arhitecturii, asigurand crearea unei arhitecturi semnificative, dechisa catre nou, ce poate schimba viata oamenilor.

In proiectarea cladirilor noi folosim ca si mijloace ce satisfac cerintele si exigentele clientilor nostrii: creativitatea, inovarea si eficienta.

Techno-Art Design realizeaza proiecte care sa va reprezinte, folosind o abordare eleganta, functionala si unica.

Techno-Art Design este o firma de arhitectura care acopera toate serviciile proiectarii, consultantei si asistentei tehnice in constructii.

Daca doriti sa va transformati visele in proiecte concrete, cu noi puteti sa le realizati intr-un mod pozitiv, util, rapid si responsabil, dand un  click.

CONCEPT DESIGN

Techno–Art Design creeaza amprente ale designului conceptual, acordand prioritate ipoteticului, creeand si explorand ideea cea mai apropiata de functionalitatea si cerinta beneficiarului. In acest sens noi oferim identitate proiectului, imbinand originalitatea, trecutul, prezentul, viitorul, utilul, confortul si frumosul, in proportii diferite in functie de solicitarea beneficiarului.
Biroul nostru poate realiza prezentari ale imaginii firmei d-voastra cat si afise,  panouri, in vederea  realizarii de expozitii de prezentare.

VOLUMETRIE 3D

Arhitectii nostrii, plecand de la conceptul designului arhitectural propus, ofera studii de volumetrie:  Proiectare 3D, machete si simulari 3D, cat se poate de reale, sugerand solutii cum arata proiectul d-voastra inserat in tesutul urban pentru a va da seama de  relatia cu vecinatatile. Realizam imagini randate pentru proiectul d-voastra in urma studiilor de materiale (finisaje), culori si efecte de lumina pentru amenajari interioare sau imagini exterioare.

Presentation1

                                                                                                                                                                                                                                                                         

Firma Techno-Art Design este certificată ISO 9001:2008 pentru sistemul de MANAGEMENT al CALITĂȚII