Proiecte
Realizăm proiecte, în cel mai eficient și constructiv mod
Proiecteprojects"/>

Hotel 4*, Voluntari, Ilfov

Hotel modern cu un design personalizat, compus din 2 volume articulate, urmare a solutiilor de optimizare a spatiilor, avand terase generoase si suprafete vitrate mari, incadrandu-se in variantele impuse de eficientizare a bugetului de realizare a investitiei.

Amplasamentul hotelului este pe un teren in forma de “L” – in zona centrala a localitatii – accesibil auto pe 2 laturi, dar cu restrictii si conditionari impuse de vacinatati, pe de o parte iar pe de alta parte, necesitand preluarea si rezolvarea dificultatilor provenite de la denivelarile relativ accentuate de pe amplasament. S-a optat pentru o structura flexibila in cadre de beton armat, avand regim de inaltime Subsol + Parter + 4 etaje + etaj 5 retras – in concordanta cu coeficientii urbanistici impusi.

S-a conceput o solutie arhitecturala de rezolvare a hotelului care sa confere camerelor liniste si confort fata de zgomotul si vibratia arterei stradale foarte aglomerata care strabate localitatea. Orientarea camerelor s-a facut in principal, perpendicular pe axul strazilor, avand in acelasi timp si o orientare favorabila fata de punctele cardinale.

Etajele hotelului au fost gandite retras fata de strada principala zgomotoasa, astfel camerele de la etaje fiind protejate fata de sursa de poluare sonora, la Parter pe aceasta zona fiind prevazuta Receptia cu zona administrativa si cea de Cafe-restaurant.