Proiecte
Realizăm proiecte, în cel mai eficient și constructiv mod
Proiecteprojects"/>

Casa I. – Constanta

Denumire proiect:  Locuinta unifamiliala
 Localitatea: oras Constanta, jud. Constanta
 Beneficiar:  Persoana privata
 Proiectant general:  Techno-Art Design
 Parametrii:  Suprafata teren – 310 mp;   A=  138 mp; Ad = 297 mp;   Regim inaltime:  Demisol partial + Parter + 1 etaj
 Stadiu:  Realizat 

Situat la intersectia a doua strazi dintr-un cartier linistit in partea estica a orasului Constanta, terenul nu tocmai generos a constituit amplasamentul pentru casa unei familii in care domneste bunul gust, caldura si dorinta de fructificare a spatiului.
In deplina colaborare cu arhitectul, acest lucru a fost posibil printr-o rezolvare profesionista a restrictiilor impuse de sit (calcane invecinate, strazi adiacente cu trotuare limitate, punctele cardinale, etc.), a reglementarilor urbanistice ale zonei si prin respectarea intocmai a dorintelor si necesitatilor de trai specifice proprietarilor.
Casa – prin suprafetele vitrate ample – capteaza din plin soarele Marii Negre (faleza plajei “Trei papuci“ fiind la mai putin de 100 m distanta), avand o orientare favorabila a tuturor spatiilor, cele importante avand dubla orientare, ocupand cat mai putin spatiu la sol, pentru a putea beneficia si de zona verde din curtea imobilului.
Casa are regimul de inaltime Demisol partial + parter inaltat si etaj. Finisajele folosite atat la interior cat si la exteriorul cladirii, confera autenticitate si specific local.

Autor Proiect : arh. Marinela Moldoveanu