Proiecte
Realizăm proiecte, în cel mai eficient și constructiv mod
Proiecteprojects"/>

ROHO 2019 – Convenția Română a Spitalelor

ROHO – Convenția Română a Spitalelor este un amplu eveniment internațional dedicat calității actului medical, exemplelor de bună practică din activitatea clinică și de management medical.

Anul acesta evenimentul s-a desfasurat intre 26-27 Septembrie si a fost gazduit de Hotel Pullman din Bucuresti – Tema ediției 2019 fiind: European Hospitals.

ROHO face parte din seria proiectelor de comunicare pentru sănătate create de BORO PR & COMMUNICATION.

ROHO reunește anual la București directori medicali, șefi de secții clinice și manageri ai principalelor spitale publice și private din România, lideri ai specialităților medicale, specialiști internaționali și companii reprezentative din domeniul sănătății.

ROHO – CONVENȚIA ROMÂNĂ A SPITALELOR sau ROMANIAN HOSPITAL CONVENTION este un proiect de comunicare dedicat calității actului medical, exemplelor de bună practică medicală, din activitatea clinică, de asistență și de îngrijiri, de furnizare a serviciilor medicale și de management medical. ROHO se adresează directorilor medicali și șefilor de secții clinice, liderilor din industria medicală și cea conexă, furnizorilor de soluții și de tehnologii – printre care se regasesc si proiectantii de specialitate.

rsz_2 rsz_3rsz_4rsz_5rsz_6