Proiecte
Realizăm proiecte, în cel mai eficient și constructiv mod
Proiecteprojects"/>

Salonul international de mobila de la Milano, 4/9 Aprilie 2017

Salonul de mobila de la MILANO  –  4/9 Aprilie 2017

 Cea de-a 56-a ediție a evenimentului internațional de referință recunoscut pentru sectoarele de mobilier și design a fost si in aprilie 2017, o vitrină care a amestecat întotdeauna afacerea cu cultura, formând istoria designului și amenajării de ieri, de azi și de mâine. O platformă globală pentru produse cu adevărat de top, cu accent pe inovare.

Salone Internazionale del Mobile este împărțită în trei secțiuni: Classic, Design și xLux, acesta din urmă fiind dedicat luxului de durată, recondiționată cu o atingere contemporană, lansată cu succes ultima oară. O gamă de produse care combină calitatea și tehnologia, modelate de creativitatea companiilor lider sectoriale, practicate în dezvoltarea afacerilor lor prin investiții în produse inovative și soluții de mobilier pentru locuințe.

Targul international de mobilier Salone del Mobile este cea mai importanta manifestare dedicata designului de mobilier. Pentru o saptamana, orasul Milano abunda in evenimente, expozitii si prezentari si respira design la fiecare pas.

La aceasta editie Salone del Mobile s-au facut remarcate urmatoarele tendinte: mobilier in stil clasic interpretat in cheie contemporana; combinatii inedite de materiale (de exemplu piele cu mdf vopsit, piatra naturala – in special onix – in combinatie cu metale in finisaj lucios auriu sau argintiu); mobilier modern si oglinzi in forme surprinzatoare: canapele asimetrice, fotolii avangardiste; fronturi de mobilier cu forme inedite si finisaje noi pentru carcase – inclusiv material textil.

Referitor la culorile in tendinte, au predominat culorile inchise, neutre, cu accente de nuante tomnatice. A fost prezenta culoarea anului 2017, Greenery, care se regasea in texturi si accente. Designerii de interior au folosit foarte multe plante in decorurile create.

Tendinta in design interior este crearea unui decor care sa reflecte relaxare, evadare dintr-un cotidian agitat, cu un accent pe produse de calitate, cu detalii atent lucrate.

Salonul de mobila de la Milano – hub creativ și de design pentru sectorul de mobilier pentru locuințe, birouri, hoteluri, pensiuni.

rsz_18 rsz_19 rsz_17 rsz_16 rsz_15 rsz_14 rsz_13 rsz_12 rsz_11 rsz_10 rsz_8 rsz_7 rsz_5rsz_6 rsz_4 rsz_3 rsz_2